Pridobitev veščin za samostojno življenje v mednarodnem okolju

Medkulturne izkušnje

Mednarodno priznana diploma​

Najboljši predavatelji s celega sveta​

Spoznavanje novih jezikov​

Široka izbira študijskih programov in univerz​

Vzpostavitev dolgoletnih prijateljstev in poznanstev​

Večji poudarek na praktičnem učenju in usposabljanju​

Študij v tujini prinaša veliko priložnosti za kvalitetnejše in polnejše življenje. Poleg uresničevanja akademskih ciljev, vam odpre vrata v drugačno, zabavno in multikulturno študentsko okolje.
Pridobili boste mednarodno priznano izobrazbo z veljavno listino na dokončani stopnji. Dodiplomski program Bachelor in podiplomska programa Master in PhD se vam bodo priznali v Sloveniji.

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje”
                                                          – Isaac Newton                                                         

Študij na tujih univerzah se osredotoča na praktično znanje in skupinsko delo. Vsi tisti, ki ste se navajeni učiti zgolj teorije, boste s praktičnim učenjem dobili vpogled v “resnični svet”. V času študija potekajo zunanje prakse, za katere običajno prejmete plačilo. Znanje in spretnosti pridobljene v praksi so neprecenljiv del študija v tujini.
Izbira študijskih programov je široka, mogoče je diplomirati iz klasičnih disciplin, kot so upravne vede, pravo ali arhitektura, lahko pa študirate tudi novodobne programe, kot so Event Management, Fashion Design ali Digital Cinema Engineering.

Ker se boste z angleškim jezikom srečevali vsak dan, boste svoje znanje izredno hitro nadgradili in ga povzdignili na višji nivo. S tem pa se vam bodo odprla tudi nova vrata na trgu dela, z novimi poslovnimi partnerji in prijatelji iz tujine. Pridobili si boste izkušnje pri mednarodnih projektih. V celoti pridobljena izobrazba v tujini vam bo zagotovo prinesla boljše reference kot le semester študijske izmenjave. Po izkušnjah študentov v Angliji se zaposlitev na želenem področju najde v roku šestih mesecev. Ker so plače v zahodni Evropi višje kot pri nas, si številni študentje stroške bivanje pokrivajo z delom ob študiju.
Spoznavanje ljudi s celega sveta, sklepanje dolgoletnih prijateljstev, spoznavanje novih kultur, jezikov, navad in običajev ter širjenje obzorij; vse to prinaša obilo zabave in sposobnost za samostojno življenje v tujini.

Vedno je pravi čas, da delate, kar je prav.”
                                      – Nelson Mandela

Ne dosegate najvišjih ocen? Nič za to. Poiskali bomo primeren študijski program za vas. Marsikatera univerza ne gleda samo na akademski uspeh, pomembne so jim tudi vaše vrednote, motivacija in predanost.

Zavedamo se, da je odhod v tujino življenjska prelomnica. Zato vas bomo oskrbeli z vsemi potrebnimi informacijami, da se boste počutili čim bolj samozavestni od odhodu. Naše poslanstvo je namreč spodbuditi študij v tujini in pomagati študentom uresničiti svojo vizijo. Skupaj z vami bomo zbrali vso potrebno dokumentacijo, poiskali ustrezne možnosti financiranja oziroma štipendiranja, vas pripravili na izpite tujega jezika in skrbeli za nemoten potek prijave. Pomagamo vam pri iskanju namestitve, letalske karte in pri pridobitvi vizuma, če je le-ta potreben. Podamo informativne podatke o stroških življenja v tujini in organiziramo zadnje srečanje pred odhodom, kjer preženemo še zadnje dvome.